Bygga, bo och miljö

Hitta rätt

Nyheter

 • 11 juni 2024

  Vi växer - nu är vi 160 000 invånare i Västerås!

  Det visar siffror från Statistikmyndigheten SCB som släpptes i mitten på juni. Att vi har blivit fler invånare beror framför allt på inflyttning.

 • 30 maj 2024

  Väskförbud på Djäkneberget vid nationaldagsfirandet

  Utifrån den höjda terrorhotsnivån har Polismyndigheten fattat beslut om väskförbud på större evenemang i Sverige. Det kommer i år att även gälla vid nationaldagsfirandet på Djäkneberget den 6 juni, med totalt väskförbud på gräsytan framför scenen.

 • 27 maj 2024

  Ängsgärdets äldreboende del 1/3: Aron flyttar in

  Ängsgärdets äldreboende öppnar i september. I den här serien i tre delar får vi följa med på resan, från att vara en byggarbetsplats till den dag då kunderna flyttar in. I denna del är det fortfarande mycket som ska byggas, leveranser som väntar och Aron Sivapalan, enhetschef har precis flyttat in på sin nya arbetsplats. Följ med på en rundtur!

 • 6 maj 2024

  Bredd och spets vid årets nationaldagsfirande på Djäkneberget

  Välkommen att fira Sveriges nationaldag den 6 juni på Djäkneberget klockan 12.00–15.30. Nationaldagsfirandet bjuder även i år på alla de klassiska inslagen, såsom flagghissning, sommartal av kommunfullmäktiges ordförande Anders Teljebäck och allsång tillsammans med Västmanlands Teater. Firandet avslutas med eurodisco-ikonen Pandora. Observera att det i år kommer att vara totalt väskförbud på den inhägnade gräsytan framför scenen. Läs mer om väskförbudet här.

Fler nyheter

Det här händer