Visa sökformulär

Bygglovsåtgärder för företag och föreningar

Här hittar du information om de vanligaste bygg­projekten för olika före­tag och föreningar. Har du frågor eller syn­punkter är du väl­kommen att kontakta oss. Kontakt­uppgifter finns längst ner på sidan.

Byggföretag

När din ansökan gäller större projekt som flerbostadshus och verksamhetslokaler i exponerade lägen ställer vi högre krav på hur byggnaderna ska vara utformade. I och med det kan vi kräva in en beskrivning av den arkitektoniska idén och uppgift om vem som är arkitekt för projektet.

Vi hjälper dig om du har frågor

Kontakta vår Bygglots om du enbart har frågor om bygg-, rivnings- eller mark­lov samt an­mälan.

Behöver du träffa flera myndig­heter eller aktörer för frågor om olika till­stånd, mark, lokaler, företags­nät­verk, där bygg­lov bara är en? Då kan vår Företagslots hjälpa dig att samla alla in­blandade vid samma till­fälle.

Kontakta oss

Bygglots

Bygglots på Kontaktcenter hjälper dig med bygglovsrelaterade frågor såsom nybyggnation, ändringar, rivningar, detaljplanebestämmelser och mycket annat.

Öppettider: Vardagar 07:30-17.00

Telefonnummer: 021-39 00 00, knappval 3

Företagslots

Företagslots hjälper dig när du behöver träffa flera personer från olika myndigheter och aktörer. Det kan gälla vid behov av olika tillstånd, mark, lokaler, företagsnätverk eller annat som påverkar ett företags verksamhet. Hör av dig för att boka tid.

Besök: Tisdagar jämna veckor klockan 09.00-11.00 på Expectrum i Skrapan. Observera att det är tidsbokning.

Telefonnummer: 021-39 00 00 E-postadress: naringsliv[a]vasteras.se

Hjälpte informationen på denna sida dig?