Visa sökformulär

För medarbetare i Västerås stad

Logga in på Insidan

Klicka här för att komma till intranätet Insidan. Länk till annan webbplats.

På Insidan hittar du information som berör dig i ditt arbete, dina samarbetsytor, Självservice och andra verksamhetssystem.

Kontohantering

Klicka här för att komma till kontohanteringsportalen. Länk till annan webbplats.

Här kan bland annat lärare byta lösenord på elever och chefer byta lösenord och lägga in mobiltelefonnummer på sina anställda. Det är även här som man som anställd själv kan lägga in sitt mobiltelefonnummer. Mobiltelefonnumret används för inloggning i lösenordskiosken samt för SMS-koder vid säker inloggning.

Lösenordskiosken

Klicka här för att komma till Lösenordskiosken. Länk till annan webbplats.

Om du behöver byta lösenord, exemeplvis för att du har glömt det eller för att det har gått ut, så kan du göra det via lösenordskiosken. För att kunna byta lösenord via lösenordskiosken måste du eller din chef först ha registrerat ett mobilnummer till dig i Kontohanteringen.

Mitt Västerås

I de interna delarna av Mitt Västerås kan du också hitta genvägar till exemeplvis Insidan och Självservice. Om du får upp ett felmeddealnde när du försöker logga in i de interna delarna kan du prova att gå in i telefonenens inställningar - välja Appar - leta fram Mitt Västerås - välja Lagring och sedan Rensa data. Därefter ska appen fungera som vanligt igen. Om den inte gör det kan du vända dig till webb@vasteras.se för att få hjälp.