Visa sökformulär

Skultuna kommundelsförvaltning

Skultuna ligger cirka 15 kilometer norr om Västerås city. Skultuna har tidigare varit en egen kommun och är nu den enda kommundelen. Inom kommundelen finns bland annat Skultuna, Romfartuna och Haraker, cirka en fjärdedel av Västerås stads yta. Det bor cirka 5 900 invånare inom kommundelen.

Forsande vatten

Vi har en bred verksamhet

Vi driver verksamhet på uppdrag av Skultuna kommundelsnämnd, äldrenämnden och nämnden för personer med funktionshinder. I kommundelen finns bland annat äldreomsorg, stöd och service till personer med funktionshinder, familjecentrum, skola och barnomsorg samt bibliotek. Vi sköter också om kommunens gator, parker och idrottsanläggningar i Skultuna.

I Skultuna har vi stort fokus på social hållbarhet, framför allt att stärka ungas framtidstro och skapa en meningsfull fritid för alla.

Social hållbarhet i Skultuna

 

Vill du jobba hos oss?

Vi är särskilt stolta över vårt sätt att samarbeta inom förvaltningen. Det är korta mentala och organisatoriska avstånd mellan våra enheter och medarbetare. Det är självklart att stötta varandra, vi brukar säga att vi är riktigt bra tillsammans. Om du är nyfiken på att jobba hos oss så kan du titta om det finns några lediga tjänster hos oss.

Lediga tjänster inom Västerås stad

 

Nyfiken på mer?

Statistik och fakta om Skultuna kommundel


Du är också varmt välkommen att höra av dig om du har funderingar!

Kontakta oss

Rasmus Persson

Förvaltningsdirektör Skultuna kommundelsförvaltning

Tibblevägen 1, kommundelskontoret Skultuna

021- 39 38 89

Andréa Dahlqvist

HR-chef

Skultuna kommundelsförvaltning

Tibblevägen 1, kommundelskontoret Skultuna

021-39 93 88