Visa sökformulär

Lovaktiviteter

Inför varje längre lov lägger vi här in kostnadsfria aktiviteter för barn och ungdomar. Har du frågor om någon aktivitet kontaktar du arrangören.

Tips!
Prenumerera gärna på uppdateringar genom att ange din mejladress längst ner på sidan. Då får du veta när något ändras och när lovaktiviteter publiceras inför varje lov.

Låna prylar på Fritidsbanken för kul aktiviteter – året runt
Fritidsbanken är som ett slags bibliotek för sport- och fritidsutrustning. Vem som helst får låna och det är helt kostnadsfritt. Fritidsbanken finns på Kokillgatan 1, Bäckby i Västerås.

Fritidsbankens öppettider hittar du här.

Ung tjej åker Skridskor på Mälaren och sträcker ut armarna i glädje.

Påsklovsaktiviteter

I Västerås är det påsklov vecka 15, den 4-13 april. Med anledning av coronasituationen planerar vi inga större aktiviteter. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Våra verksamheter har öppet i den mån det finns tillräckligt med personal på plats, eller tills andra beslut fattas som påverkar möjligheten att ha öppet.

Vill du ha ett mejl när nya aktiviteter läggs ut?

Hantera prenumeration

Prenumerera gärna på våra uppdateringar om roliga aktiviteter för barn och unga. Vi fyller löpande på skojiga aktiviteter inför varje nytt skollov. Vi sparar och använder mejladressen i syfte att skicka ut information när vi uppdaterar sidan.

Hjälpte informationen på denna sida dig?