Visa sökformulär

Om webbplatsen

Västeråsarnas webb

Vår webbplats är till för att du som invånare lätt ska kunna hitta den information och dom tjänster du söker. Webbplatsen ska också göra det lättare för dig att få insyn i stadens verksamhet. Du ska också få det enklare att påverka beslut som fattas och lättare att ni beslutsfattarna. Under 2014 gjordes vasteras.se om med fokus att förenkla din vardag. Det är stadsledningskontoret som har ansvaret för webbplatsen på uppdrag av kommunstyrelsen.

Vill du hjälpa oss göra webbplatsen bättre?

Då kan du anmäla dig till vår testgrupp. Det är bara en intresseanmälan och du kan själv avgöra om du vill vara med på användartesterna när vi hör av oss. Ett användartest är till för att utvärdera webbplatsen. Det gör vi genom att du som testar får några uppgifter att lösa. Sen diskuterar vi varför du gjorde vissa val och om webben klarade uppgifterna.

Lämna dina synpunkter och idéer

Vill du tycka till om webbplatsen kan du skriva ett mejl till kontaktcenter@vasteras.se eller ringa 021- 39 00 00. Du kan också lämna in dina synpunkter till oss via kommunens kontaktuppgifter, synpunkter och förslag eller e-förslag.

Läs mer om kommunens kontaktuppgifter.
Lämna dina synpunkter och förslag.
Läs mer om och lämna ett E-förslag.

Kontakta oss

Användartestare intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan genom att skicka ditt namn och dina kontaktuppgifter till oss. Skriv gärna lite om dig själv och vilken information på vasteras.se som intresserar dig. Om du blir utvald kontaktar vi dig med mer information.

Testerna kommer att ske i stadshuset.
Fyll i e-postadress eller telefonnummer om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.


När du skickar in ditt meddelande kommer det att omvandlas till ett e-postmeddelande. E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med alla dina kommunala frågor.

Besöksadress: Stadshusentrén, Fiskartorget
Öppettider: Vardagar klockan 08.00-16.30.

E-post: kontaktcenter@vasteras.se Telefonnummer: 021-39 00 00