Visa sökformulär

Skälbystråket

Under 2024 ska vi rusta grönstråk och lekplatser på östra delen av Skälby. Det blir bland annat ny utrustning och belysning, bra sittplatser och fin växtlighet. I samband med detta vill vi knyta ihop området och skapa det vi kallar för Skälbystråket, se karta längst ner på sidan. Vad tycker du är viktigt? Tyck gärna till i vår invånardialog nedan.

Tyck till om Skälbystråket

 • Berätta om vad du uppskattar idag och vad du önskar att vi satsar lite extra på.
 • Sista svarsdag är tisdagen den 4 april.
 • Prenumerera gärna på uppdateringar längst ner på sidan. Då får du veta när det händer något nytt i projektet.


Vilken utrustning tycker du är viktigast att vi satsar på? Kryssa i max tre alternativ.
Vilken utrustning tycker du är viktigast att vi satsar på? Kryssa i max tre alternativ.
Preliminiär tidplan

 • Invånardialogen genomförs våren 2023.
 • Planering klart till årsskiftet 2023/2024.
 • Byggnationen sker under 2024. Vi återkommer med invigningsdatum.

Prenumerera på information

Vill du få ett meddelanden om det händer något nytt? Prenumerera gärna på våra uppdateringar genom att ange din e-postadress i fältet nedan. Vi sparar och använder mejladressen i syfte att skicka ut information när vi uppdaterar sidan. Observera! Avsändaren heter Sitevisionproduktion@vasteras.se och ämnet Skälbystråket.

Tänk på att anmälan innebär att du samtycker till att vi får hantera en av dina personuppgifter (i detta fall din mejladress) för att göra utskick. Läs därför samtyckestexten nedan innan du anmäler dig.

Hantera prenumeration

Därför behöver vi ditt samtycke
Västerås stad, tekniska nämnden, behöver ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter. Personuppgiften, som i detta fall består av din mejladress, kommer att samlas in via denna sida och användas för att skicka ut information när det sker uppdateringar på sidan Skälbystråket.

Du avgör själv om du vill lämna ut personuppgifter i form av din mejladress. Uppgifterna kommer att behandlas internt på teknik- och fastighetsförvaltningen. Eftersom sidan Skälbystråket uppdateras kontinuerligt kommer dina personuppgifter (i form av din mejladress) att sparas och behandlas tillsvidare. Vid större tekniska uppdateringar kan Västerås stad, tekniska nämnden, välja att radera prenumerationsfunktionen från sidan och därmed samtliga personuppgifter som samlats in via denna sida. Då kommer då vanligtvis bli informerad om detta i förväg. Du kan dock när som helst återkalla ditt samtycke. Läs mer om dina rättigheter via länken nedan.

Samtycke
Genom att under "Prenumerera på viktig information" klicka i ”Prenumerera”, sen skriva in din mejladress och slutligen klicka på ”ok” så samtycker du till att Västerås stad, tekniska nämnden, får behandlar personuppgifter om dig i enlighet med ovanstående text.

Du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten genom att klicka i "Avsluta prenumeration" och ange din mejladress på samma sätt som vid registrering.

Karta över östra Skälby. På kartan finns en sammanhängande markering som omfattar Spiskupans, Bakbordets, Kakans och Synålens lekplats.

Det här händer i Västerås

Nytt i Västerås

 • Kom ihåg: Säg upp fritidsplats i tid

  Om ditt barn inte ska fortsätta på fritids efter sommaren måste du säga upp platsen i e-tjänsten för förskola och fritidshem. Det räcker inte att du säger till personalen på fritids. Uppsägningstiden är två månader och gäller från det datum som uppsägningen har kommit in till Västerås stad.

 • Bra tips inför sommarens byggprojekt

  Ska du ta tag i en byggdröm i sommar? Du kan behöva bygglov och vi kan hjälpa dig att planera din bygglovsansökan så att det blir rätt från början. Här är några tips från stadens bygglovsavdelning.