Visa sökformulär

Karlslunds servicehus

Servicehuset Karlslund ligger cirka 700 meter från Stora torget. Vackra promenad- och cykelvägar leder hit utefter Svartåns kant.

Observera! Mötesplats och restaurang är stängda på grund av risken för spridning av Covid-19.

Hitta hit

Hitta hit

Kontakta oss

Karlslunds servicehus

Vill du jobba hos oss? Våra lediga tjänster hittar du på sidan Lediga jobb.

Besöksadress: Skultunavägen 9B

Postadress: Vård- och omsorgsförvaltningen, Karlslunds servicehus, 721 87 Västerås

Telefonnummer 021-39 28 70 Enhetschef 021-39 28 72 Restaurang 021-39 83 37

Om Karlslunds servicehus

Typ: Servicehus

Organisationsform: Kommunal

Utförare: Västerås stad

Servicehus nära centrum och natur

I närområdet finns Falkenbergska kvarnen, Kvarndammen, Trumslagarskogen och Biskopsängens koloniområde. I servicehuset finns det 108 lägenheter som alla är utrustade med trygghetslarm.

Dans, bingo och en kopp kaffe

På mötesplatsen som är centralt belägen i entréplanet finns det möjlighet att delta i olika aktiviteter. Några exempel som kan nämnas är dans, bingo, gymnastik, utflykter, traditionella fester samt sång och musik i alla dess former.

Stöd utifrån dina behov och önskemål

Vi vänder oss till dig som har behov av service och omvårdnad i ditt dagliga liv. Utifrån dina individuella behov planerar vi tillsammans det stöd och den hjälp du behöver. Vår överenskommelse dokumenteras i en genomförandeplan. Där står vad du behöver ha hjälp med och på vilket sätt du vill ha hjälpen.

För att du ska känna dig trygg med det stöd du behöver erbjuds du en kontaktman. Det är tillsammans med kontaktmannen som du gör förändringar i genomförandeplanen när det är aktuellt.