Visa sökformulär

Examensarbete i Västerås stad

Att göra ditt examensarbete hos oss är ett perfekt tillfälle att testa dina teoretiska kunskaper i praktiken. Här får du en kontaktperson som stöttar dig under hela processen och möjligheten att knyta viktiga kontakter inför arbetslivet.

Vad är ett examensarbete?

Du som studerar på högskola eller universitet har möjligheten att göra ditt examensarbete på grund- eller avancerad nivå hos oss (C eller D-uppsats). Att skriva examensarbete är inte en anställning utan ett tidsbegränsat uppdrag du gör under din pågående högskole- eller universitetsutbildning.

Vilket tema intresserar dig?

Vi tar fram teman som du kan välja att skriva ditt examensarbete inom. Fördelen med att välja ett färdigt tema är att det redan finns en ansvarig kontaktperson hos oss. Om du hittar ett tema som intresserar dig och passar din utbildning är du välkommen att göra en ansökan. Du kan välja att göra ditt arbete själv eller i par.

När är det dags att ansöka?

Just nu är de studenter som blev antagna att skriva examensarbeten våren 2022 i full gång med sina arbeten. Hösten 2022 släpper vi nya teman och möjlighet att ansöka till dessa. Varmt välkommen då!

Hur ansöker jag?

Möjligheten att ansöka om att skriva ditt examensarbete hos oss öppnas hösten 2022. Varmt välkommen!

Har du fler frågor om exjobb? Mejla exjobb@vasteras.se

"Examensarbetet är en win-win situation för både oss och studenterna. Studenten lär sig mer om Västerås stad och får fördjupa sig inom områden som vi är intresserad av att lära oss mer om"

- Fanny, kontaktperson