Visa sökformulär

Examensarbete i Västerås stad

Att göra ditt examensarbete eller skriva din C-uppsats hos oss är ett perfekt tillfälle att testa din teoretiska kunskaper i praktiken. Här får du stöd av en handledare under hela processen och möjligheten att presentera ditt arbete för ledningsgruppen.

Det finns två sätt att göra sitt examensarbete hos oss. Antingen söker du något av de examensarbeten vi har utannonserade eller så skickar du in ditt eget förslag till oss.

Här nedanför kan du läsa mer om hur du går tillväga.

Söka examensarbete via annons

När du söker ett av våra utannonserade examensarbeten gör du det på samma sätt som när du söker en tjänst hos oss. Vi använder oss av rekryteringsverktyget Visma där även alla våra utlysta examensarbeten läggs ut. Perioden för att söka examensarbeten brukar vanligtvis vara mellan september och november.

Våra lediga examensarbeten

Har du en egen idé?

Vi tycker alltid det är roligt och spännande med nya och intressanta idéer. Om du eller ni har ett förslag på examensarbete eller C-uppsats som ni skulle vilja göra hos oss går det bra att skriva till oss och berätta. Försök vara så tydliga som möjligt i er beskrivning av examensarbetet och skicka med CV och personligt brev så återkopplar vi så snart vi kan.

Mejla ditt förslag, personligt brev och CV till exjobb@vasteras.se

Porträttbild kvinna med buskar och himmel i bakgrunden.

"Det är viktigt för oss som arbetsgivare att möta studenter i vårt arbete. Det bidrar till utveckling och ger oss möjlighet att möta framtidens utmaningar med ökad kunskap"

- Sara, handledare