Logotyp
Visa sökformulär

Nyheter

 • Northvolts forskningsanläggning till Västerås

  Västerås har valts ut av företaget Northvolt som platsen för företagets forskningsanläggning. Forskningsanläggningen ligger väl i linje med Västerås stads strategiska utvecklingsarbete med en stark koppling till kunskapsintensiva företag, innovation och ett hållbart näringsliv.

  Publicerad 19 oktober 2017 10:14
 • Klart vem som ska göra om Stora Torget

  Nu är det klart vem som ska göra om Stora Torget och Bondtorget. Det är Sweco som får uppdraget att ta fram ritningar. Den planerade byggstarten är i början av 2019.

  Publicerad 19 oktober 2017 08:24
 • Öppet hus på gymnasieskolor

  Under hösten och våren är det öppet hus på gymnasieskolorna i Västerås. Blivande gymnasieelever får information om skolornas program, inriktningar och profiler.

  Publicerad 18 oktober 2017 16:19
 • Fakta och information från Västerås stad Vård och Omsorg

  Med anledning av den senaste tidens medierapportering kring en av våra verksamheter vill vi förklara hur vi arbetar med kvalitetssäkring inom vård och omsorg samt vad som gäller kring sekretessen inom vårt verksamhetsområde.

  Publicerad 17 oktober 2017 12:19
 • Vattnet är testat och godkänt på Nyckelön, Kvicksund

  Mälarenergi har tagit prover på dricksvattnet i ledningsnätet på Nyckelön i Kvicksund. Då samtliga prover har varit godkända behöver man inte längre koka vattnet innan det dricks. Detta gäller Mälarenergis kunder.

  Publicerad 16 oktober 2017 12:04
 • Datakabel grävs ner längs cykelbanor 

  Under hösten gräver IP-Only ner datafiber i Västerås för att förbinda ett regionalt datanät i Västmanland och Södermanland.

  Publicerad 10 oktober 2017 10:56
 • Boende i Kvicksund och Nyckelön bör koka sitt vatten

  Boende i Kvicksund och Nyckelön som har kommunalt vatten rekommenderas att koka vatten som används till matlagning och förtäring. Anledningen är att vattnet kan vara förorenat av jordbakterier.

  Publicerad 05 oktober 2017 14:46