Logotyp
Visa sökformulär

Nyheter

 • Familjen Kohnic får sitt drömhus i Gäddeholm

  Vid 07-tiden på tisdagsmorgonen kom lastbilen med huset i olika paket. En lyftkran lyfte av dem och de olika delarna byggdes ihop som en jättelik byggsats. På eftermiddagen stod huset på plats, taket var täckt och el och vatten inkopplat. Om en månad kan familjen Kohnic som första familj flytta in i...

  Publicerad 18 juli 2017 15:43
 • Arbetet med Sjökrogen fortsätter

  Sedan fastigheten med Sjökrogen vid Västerås gästhamn brann har Västerås stad arbetat med att tomten ska åtgärdas, röjas eller återställas. Tyvärr har det kommit att ta en del tid för frågan att komma fram till slutet av processen.

  Publicerad 07 juli 2017 13:08
 • Krisstöd i samband med branden på Önsta-Gryta

  Under torsdagen brann det i ett flerbostadshus på Näckrosvägen på Önsta-Gryta. Vi har öppnat krisstödstelefon som du som är drabbad kan ringa till. Ring om du behöver samtalsstöd eller har frågor till Västerås stad. Telefonnummer: 021-39 90 00 mellan kl. 08.00-22.00.

  Publicerad 06 juli 2017 10:55
 • Senaste nytt om fluginvasionen

  Flugorna fortsätter att irritera Västeråsborna. Klagomålen började komma in till Västerås stad veckan före midsommar, men har minskat betydligt i tätorten. Problemet har däremot ökat i Tillberga den senaste veckan.

  Publicerad 05 juli 2017 14:00
 • Nytt hundbad i Västerås

  I sommar finns ett nytt hundbad i Västerås tillgängligt för hundägare och deras hundar. Den nya platsen där kopplade hundar tillåts bada ligger på södra Björnön där du nu kan sola och bada tillsammans med din hund.

  Publicerad 05 juli 2017 13:30
 • Reparation av bryggan på Björnön under sommaren

  Under juli påbörjas reparationer av bryggan på Björnöbadet. Arbetet med att reparera bryggan har under en längre tid förberetts då tillstånd krävs från Länsstyrelsen eftersom Björnön är ett naturreservat med strandskydd.

  Publicerad 05 juli 2017 13:00
 • Västerås en av två städer som Northvolt går vidare med

  Västerås har tillsammans med Skellefteå valts ut av företaget Northvolt för att fortsätta processen att etablera en anläggning för tillverkning av litium-jon-batterier. -Vi är naturligtvis väldigt glada över att vara en av två kommuner, och vi ser fram emot att tillsammans med Northvolt utveckla b...

  Publicerad 04 juli 2017 10:55