Visa sökformulär

MS-bryggan renoveras (Mälarparken)

I vinter renoverar vi hela MS-bryggan. Vi kommer också att byta ut befintliga elstolpar till en modern variant som kan styras digital och är försedda med belysning.

Vad innebär det för dig med båtplats på MS-bryggan?

  • Renoveringen innebär att du inte kan ha kvar båten vid bryggan i vinter. Kontakta oss om du har behov av bryggplats under vintern så försöker vi hitta en lösning.
  • Båtar som ligger kvar vid bryggan när det är risk för att isen lägger sig kan komma att flyttas till annan plats av Västerås stad.
  • Du bör ta bort egna anordningar som du har på brygga eller på bindpålar om du vill vara säker på att de inte ska försvinna. Västerås stad ansvarar inte för kvarlämnade anordningar.

Låsta bommar ut till MS-piren

Bommen ut till MS-piren kommer att vara kvar. Det sätts även upp en till bom i början av piren ut till Vågholmen för att förhindra obehörig biltrafik. Även den öppnas med din mobil som är ansluten till vår låstjänst. Ni som redan har era mobilnummer registrerade i vårt låssystem kommer även kunna låsa upp den nya bommen och behöver inte kontakta oss igen.

Du som inte har registrerat ditt mobilnummer ännu kan göra det via epost till kontaktcenter@vasteras.se Ange namn, bryggbeteckning och båtplatsnummer

Har du frågor kan du höra av dig via e-post till oss genom kontaktcenter@vasteras.se

Publicerad 2019-09-26 17.02

Senast ändrad 2020-06-08 10.59