Visa sökformulär

Vinterdagbok

I vinterdagboken kan du läsa om vilka snö- och halkbekämpningsåtgärder som görs eller planeras.

Vintersäsongen är nu avslutad. Sandupptagning pågår.

Information om sandupptagning

När uppdateras vinterdagboken?

Vinterdagboken uppdateras när vi vet vad som är inplanerat under dagen. Oftast får vi informationen på morgonen samma dag men det kan också komma uppdateringar senare på dagen.

Här kan du göra felanmälan direkt via datorn

Få vinterloggen direkt i mobilen

Ladda ner appen Mitt Västerås. Klicka på Viktiga meddelanden och se till att rutan Vinterloggen är ifylld så får du reda på våra vinteråtgärder, oavsett var du är.

Du kan ladda ner appen Mitt Västerås från App Store eller Google Play.

Det här händer i Västerås

 • Arkeologidagen på Anundshög

  En heldag för hela familjen. Med stridsuppvisning av Stockholms Fria Vikingar, arkeologiutgrävning för barnen och mycket annat.

 • Pettersbergsdagen

  Pettersbergsdagen är en stadsdelsfest för hela familjen arrangerat av olika verksamheter och föreningar verksamma på Pettersberg. Kom och ha skoj tillsammans. Ta med vänner och familj!

Nytt i Västerås

 • Första mötet med Trygghetsrådet genomfört

  22 april sammanträdde Västerås trygghetsråd för allra första gången. Fokus för rådet ligger på strategiskt trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete.

 • Fler fiskar fixar faunapassagen

  Förra året vandrade nio aspar upp i Svartån. I år passerade nio aspar faunapassagen på en enda förmiddag. Den 20 april i år har över 40 aspar passerat faunapassagen och ytterligare aspar står på kö nedströms Turbinbron och är på gång att simma in i faunapassagen.

Hjälpte informationen på denna sida dig?