Visa sökformulär

Arbeta som timvikarie inom vård och omsorg

Har du en hjälpande hand och ett intresse av att jobba inom vård och omsorg? Med anledning av corona/covid-19 behöver vi dig mer än någonsin. Därför söker vi nu nya kollegor som kan och vill göra skillnad tillsammans med oss. 

Bli timvikarie i Västerås stad

En vanlig vår och sommar välkomnar Västerås stad cirka 400 timvikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg. Det är vårdbiträden och undersköterskor som alltid gör ett fantastiskt och viktigt jobb. Men nu är det ingen vanlig vår och sommar. Därför behöver vi bli fler.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet inom vården, men också dig som inte har några förkunskaper. Med hjärtat på rätt ställe och en hjälpande hand kan du göra stor skillnad för många just nu. Vi är rädda om dig, och kommer se till att du får en ordentlig introduktion och den skyddsutrustning du behöver.

Här kan du läsa annonsen och skicka in din ansökanlänk till annan webbplats

Debug

Tack för din återkoppling!
Berätta vad vi kan göra bättre på sidan. Vi kan tyvärr inte svara på dina synpunkter men de är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen. Använd våra kontaktuppgifter om du vill ha svar på en fråga.