Visa sökformulär

Hunddagis

För dig som älskar hundar och vill röra på dig!

Daglig verksamhet har en grupp som bedriver ett hunddagis där vi tar hand om hundar under dagtid. Vi promenerar med hundarna både på för- och eftermiddagar i alla väder. Då hjälps vi åt att hålla hundarna i koppel och plocka upp efter dem.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • gå hundpromenader
  • städa hundburar och fylla på vattenskålar
  • träna och leka med hundarna, inomhus eller i rastgården
  • borsta hundarna
  • lära oss om hundars beteende och om olika hundraser
  • när hundarna vilar brukar vi ägna oss åt att sy, brodera, påta, måla eller lägga pussel

Arbetshandledare från Daglig verksamhet finns med och stöttar dig så att du får arbetsuppgifter efter dina förutsättningar och kan utvecklas.

Hunddagis är en aktivitetsgrupp

Aktivitetsgrupp passar dig som uppskattar aktiviteter och upplevelser som utgår från dina behov. Det finns arbetshandledare som stöttar dig för att du ska kunna utvecklas och få en meningsfull dag.

Om du har behov av en tydlig struktur och en anpassad kommunikation så stödjer och assisterar vi dig med det. Vi anpassar aktiviteter så de passar dig och vårt mål är att du ska må bra och öka din självständighet. Aktivitetsgrupperna erbjuder en meningsfull verksamhet med utveckling, trygghet, gemenskap och stimulans.

Vi har drygt 20 aktivitetsgrupper med olika inriktningar. Det kan vara allt från skapande, teater, loppis och demontering till sinnesstimulering och taktila upplevelser.

Hunddagis

Typ: Daglig verksamhet LSS

Utförare: Västerås Stad

Adress: Backgatan 12

Telefonnummer: 021- 39 84 78

E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Hitta hit

Busslinje: 1, 3 och 4
Närmaste hållplats: Oxbacken

Hjälpte informationen på denna sida dig?