Visa sökformulär

Karlslunds äldreboende

Karlslunds äldreboende ligger cirka 700 meter från Stora torget. Vackra promenad- och cykelvägar leder hit utefter Svartåns kant.

Hitta hit

Hitta hit

Kontakta oss

Karlslunds äldreboende

Vill du jobba hos oss inom Vård och Omsorg? Våra lediga tjänster hittar du på sidan Lediga jobb.

Besöksadress: Skultunavägen 9 B

Postadress: Vård och omsorgsförvaltningen Karlslunds äldreboende 721 87 Västerås

Telefonnummer: Reception 021-39 28 70, Äldreboende 021-39 03 30, Enhetschef 021-39 86 35

E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.

Om Karlslunds äldreboende

Typ: Äldreboende

Organisationsform: Kommunal

Utförare: Västerås stad Vård och Omsorg

Äldreboende med individuellt stöd

I närområdet finns Falkenbergska kvarnen, Kvarndammen, Trumslagarskogen och Biskopsängens koloniområde. Äldreboendet för personer med en demenssjukdom har sex lägenheter på ett våningsplan i servicehuset. Det finns ett gemensamt kök, vardagsrum, tvättstuga samt en stor balkong. Lägenheterna är utrustade med trygghetslarm.

Delta efter din egen förmåga

Vår inriktning är att så långt som möjligt att skapa meningsfulla dagar och social gemenskap. Sång och musik, lätta rörelser samt att delta i sysslor efter sin egen förmåga är viktiga utgångspunkter för oss. Du som bor i äldreboendet är välkommen till mötesplatsen, där det ofta anordnas aktiviteter.

Vi utgår från dina individuella behov

Vi vänder oss till dig som har behov av omvårdnad i ditt dagliga liv. Utgångspunkten är dina individuella behov och vi arbetar mycket med vardagsrehabilitering. Du har en egen kontaktman som är ansvarig för din genomförandeplan. Planen innehåller alla de insatser som du behöver stöd med för att ha ett tryggt och bra liv hos oss. Vid vårdplaneringen utarbetas en plan för din omvårdnad och rehabilitering som sedan följs upp regelbundet.