Visa sökformulär

Eriksborgs äldreboende

Eriksborgs äldreboende har totalt 50 lägenheter och ligger i ett område med närhet till allt från familjeläkare till frisör.

Hitta hit

Hitta hit

Kontakta oss

Eriksborgs äldreboende

Vill du jobba hos oss? Våra lediga tjänster hittar du på sidan Lediga jobb.

Besöksadress: Hörntorpsvägen 20

Postadress: Vård- och omsorgsförvaltningen, Eriksborgs äldreboende 721 87 Västerås

Telefon: 021-39 86 51 Enhetschef: 021-39 86 49 Våning 1A: 021-39 86 51 Våning 1B: 021-39 86 54 Våning 2A: 021-39 86 52 Våning 2B: 021-39 86 53

E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.

Om Eriksborgs äldreboende

Typ: Äldreboende

Organisationsform: Kommunal

Utförare: Västerås stad Vård och Omsorg

Närhet till olika former av stöd och service

Vårt äldreboende erbjuder omvårdnad dygnet runt i trivsamma lägenheter med pentry. Dessutom finns det tillgång till gemensamma utrymmen, dagrum och en matsal med kök på varje avdelning.

Aktiviteter en del av rehabiliteringen

För att du ska behålla din fysiska förmåga arbetar vi med vardagsrehabilitering. Aktiviteter som erbjuds varje vecka är sittande gymnastik, målargrupper, handarbetsgrupp, sångstund och fredagscafé.

Skräddarsytt stöd

Som boende har du en ansvarig kontaktman ur personalen som sköter kontakten med dina anhöriga, sköter vissa inköp samt har ett huvudansvar för att vardagen fungerar för dig. En genomförandeplan upprättas vid inflyttningen och ligger sedan till grund för omvårdnaden. Varje boende har en egen ansvarig sjuksköterska.