Visa sökformulär

Länk till tidning om stadsutveckling i Västerås

I helgen var det utdelning av Västerås - en tidning om att bygga staden hållbart, till hushållen i Västerås. Här hittar du länken till tidningen!

Västerås växer och utvecklas! Hur möter vi utmaningarna? I den här tidningen om hållbar stadsutveckling kan du bland annat läsa om Västerås stads största stadsbyggnadsprojekt - Mälarporten, Sätra, Finnslätten med mera.

Flera medarbetare intervjuas om olika projekt som visar hur vi bygger staden hållbart. Tidningen är producerad av och delades ut av ett produktionsbolag. Här hittar du webbsidan till tidningen och till den digitala versionen.

Trevlig läsning!

Tidningens digitala version Länk till annan webbplats.

Om du inte fått din tidning - kontakta Jörgen Lundh, Active Mediapartner. Telefon: 070 282 07 50. Mejl: jorgen.lundh@activemediapartner.com

Bilden visar tidningens framsida.

Kontakta oss

Stadsbyggnadsförvaltningen

Telefon 021-39 00 00
Fyll i e-postadress eller telefonnummer om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.


När du skickar in ditt meddelande kommer det att omvandlas till ett e-postmeddelande. E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Publicerad

Senast ändrad