Visa sökformulär

Första spadtaget för Fredriksbergsbadet

Det var gråkallt och blåsigt och inte något badväder när det första spadtaget för Fredriksbergsbadet togs på tisdagen.

Fredriksbergsbadet på Råby byggdes 1970. 2017 förstördes badet i en brand. Nu ska det byggas upp och vara klart för premiärdopp om drygt ett år.

De befintliga bassängerna renoveras, ett plaskområde ska byggas liksom en byggnad med bland annat kiosk och omklädningsrum.

Dessutom blir det planeringar och gott om sittmöjligheter.

Vid det traditionella första spadtaget deltog Vicki Skure Eriksson, (C) ordförande i nämnden för idrott, fritid och förebyggande, Jesper Brandberg, (L) ordförande i fastighetsnämnden samt Mattias Back, VD för entreprenören Byggsvängen och projektledare för bygget.

Tre personer tar varsitt spadtag. Vicki Skure Eriksson, (C) ordförande i nämnden för idrott, fritid och förebyggande, Jesper Brandberg, (L) ordförande i fastighetsnämnden samt Mattias Back, VD för Byggsvängen och projektledare för Fredriksbergsbadet

Vicki Skure Eriksson, (C) ordförande i nämnden för idrott, fritid och förebyggande, Jesper Brandberg, (L) ordförande i fastighetsnämnden samt Mattias Back, VD för Byggsvängen och projektledare för Fredriksbergsbadet

Kontakta oss

Kontaktcenter för kultur, idrott och fritid

Kontaktcenter hjälper dig med frågor som rör kultur, idrott och fritid.

Besöksadress: Stadshusentrén, Fiskartorget
Öppettider: Vardagar klockan 08.00-16.30.

Telefonnummer: 021-39 00 00, knappval 4
Fyll i e-postadress eller telefonnummer om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.


När du skickar in ditt meddelande kommer det att omvandlas till ett e-postmeddelande. E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Publicerad

Senast ändrad