Visa sökformulär

Västerås Kulturnatt 2020 ställs om

På grund av rådande samhällsläge med coronapandemin tog vi i somras beslutet att ställa in det fysiska firandet av Kulturnatten 2020. Istället blir det en digital variant som du kan delta i var du än befinner dig, lördagen den 19 september klockan 17.30–21.00.

– Ända sedan coronapandemin startade har Västerås stads kulturverksamheter ställt om sin verksamhet för att kunna fortsätta att erbjuda västeråsarna kultur. Ett urval av det samlar vi ihop på webben och så har vi också ett evenemang på Facebook där vi lägger ut en del nyproducerat material under kvällen. Den som vill kan också "kulturnatta" på egen hand – läsa en bok, skriva en dikt eller spela något instrument, säger Nicoletta Fornari, samordnare för Västerås Kulturnatt.

Nyhetsbild

Evenemanget Västerås Kulturnatt på Facebook. Länk till annan webbplats.

Västerås Kulturnatts webb Länk till annan webbplats.

Mer om Kulturnatten

Västerås Kulturnatt är ett årligt arrangemang med cirka 30 000 besökare. Det är ett stort arrangemang med många aktörer inblandade som ordnar kulturupplevelser på många olika platser runt om i city. Från och med i år har Västerås stad har tagit över som arrangörer och ansvaret ligger hos Kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Arbetsgruppen ansvarar för samordning och avslutning, och representeras av de olika kulturinstitutionerna inom förvaltningen.

Kontakta oss

Nicoletta Fornari

Kultursamordnare, stadsbiblioteket

Telefon: 021-39 10 05

Publicerad

Senast ändrad