Visa sökformulär

Dags att söka stipendium

Är du gymnasieelev? Då är det dags att söka stipendium. Stipendierna kan sökas av elever vid Västerås gymnasieskolor, både kommunala och fristående.

Wahlbeckska välgörenhetsfonden och Stiftelsen Bror Jacob Lövéns fond

Stipendium kan sökas av elever vid Västerås gymnasieskolor. Stipendiet är inkomstprövat och det som avgör om eleven kan få stipendium är ekonomiska och sociala förhållanden. För Stiftelsen Bror Jacob Lövéns fond gäller dessutom att sökande ska vara mantalsskriven inom dåvarande Tillberga kommun, som är postnummer 722 31 och 722 33.

Så här gör du

Fyll i ansökan. Även vårdnadshavares inkomster ska redovisas. Det är viktigt att vårdnadshavare tidigt beställer slutskattebesked enligt senaste års taxering hos Skatteverket.

Till ansökan ska du bifoga aktuella intyg som styrker de uppgifter du fyller i. Mer information finns på blanketten.

Blankett för ansökan om stipendium från Wahlbeckska välgörenhetsfonden och Stiftelsen Bror Jacob Lövéns fond, för gymnasieeleverlänk till annan webbplats

Blankett för ansökan om stipendium från Wahlbeckska välgörenhetsfonden och Stiftelsen Bror Jacob Lövéns fond, för gymnasieelever, ifyllnadsbarlänk till annan webbplats

Sista ansökningsdag är 10 maj.

Läs mer om stipendier och fonder skola här

Kontakta oss

Elin Granqvist

Fondhandläggare gymnasiet

Västerås stads fondhandläggare för gymnasiet svarar på frågor om Norbergska skolstiftelsen, Wahlbeckska välgörenhetsfonden och Stiftelsen Bror Jacob Lövéns fond.

Postadress:
Västerås stad
Barn- och utbildningsförvaltningen
Ekonomi- och planeringsenheten
721 87 Västerås

Telefonnummer: 021-39 41 35

Publicerad 2019-03-25 08.30

Senast ändrad 2019-03-26 15.50