Visa sökformulär

Cykelpanelen

Cyklar du i Västerås? Gå med i vår Cykelpanel och hjälp oss att ta reda på hur det fungerar för dig som cyklar. Några gånger per år får du en enkät via sms.

Om Cykelpanelen

Att vara med i Cykelpanelen är enkelt och kostnadsfritt. Som medlem kommer du att få frågor om cykling på sms. Detta sker några gånger per år. Utöver detta kommer du att bjudas in till en gemensam cykeltur för att utvärdera en utvald sträcka av Västerås cykelstråk.

Varför har vi en Cykelpanel?

Vi vill helt enkelt göra Västerås till en bättre cykelstad! Dina åsikter och kunskaper är värdefulla för oss som planerar för stadens cyklister.

Syftet med Cykelpanelen är att samla in underlag i olika frågor inom cykling. I vår sammanställning av enkätsvaren är du alltid anonym.

Bild på cykel med en ballong som svävar ovanför pakethållaren. Ballongen är hjärtformad.

Tillsammans utvecklar vi Västerås till en bättre cykelstad!

Vill du vara med i Cykelpanelen?

Anmäl dig till Cykelpanelen och våra sms-utskick genom att lämna ditt mobilnummer nedan. Ange ditt mobilnummer i rak följd, det vill säga utan landskod, mellanslag eller bindestreck. Till exempel 0701234567.

Du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten genom att klicka i "Avregistrera mobilnummer" och ange numret på samma sätt som vid registrering.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Hantera prenumeration

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?