Visa sökformulär

Vård- och omsorgsförvaltningen

På uppdrag av äldrenämnden och nämnden för personer med funktionsnedsättning har förvaltningen i uppdrag att beställa och upphandla vård- och omsorgstjänster med olika utförare. I uppdraget finns även ett ansvar för myndighetsutövningen samt Västerås stads egna utförare av det kommunala uppdraget inom vård och omsorg. 

Förvaltningen är utförare i egen regi och driver verksamhet inom två områden: äldreomsorg och verksamheter för personer med funktionsnedsättning.

Tillsammans har förvaltningen ett viktigt uppdrag att skapa möjligheter för människor i Västerås att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv. 

Gillar du att möta människor och göra skillnad? På sidan Lediga jobb hittar du aktuella tjänster som du kan söka inom Västerås stad. Välkommen in med din ansökan!

Lediga jobb

I förvaltningen är vi omkring 3 000 medarbetare. Allt från sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter till socionomer, strateger och chefer. Vill du veta mer om olika yrken inom Västerås stad kan du läsa mer på Jobb och karriär.

Våra yrken

Kontakta oss

Tobias Åsell

Direktör vård- och omsorgsförvaltningen

Telefon: 021-39 38 05

Hjälpte informationen på denna sida dig?