Visa sökformulär

Klockspelskonsert från stadshustornet

Västerås Kulturnatt brukar inledas med en klockspelskonsert från stadshustornet. Det är i stort sett det enda som blir sig likt vid årets Kulturnatt i Västerås.

Datum: 19 september 2020
Tid: 18.00-18.15
Plats: Stadshustornet med omnejd
Pris: Gratis

I år fyller klockspelet i stadshustornet 60 år. Det firar vi med att låta klockspelaren Börge Lindgren bjuda på en konsert och därmed som vanligt inviga årets Kulturnatt. Konserten föregås av en livesändning på Facebook.

Sedan kan du fira Kulturnatt där du befinner dig. På www.vasteraskulturnatt.se ger vi en glimt av hur Västerås stads kulturverksamheter har hållit kulturen i Västerås levande trots begränsningarna med anledning av coronapandemin. Du kan också följa evenemanget på Facebook.

Vi vet att det är många andra kulturaktörer som också har gjort ett enormt arbete med att hålla kulturen levande i dessa tider, så botanisera gärna runt på andra kulturaktörers sidor också.
Och så hoppas vi kunna ses som vanligt 2021.

Västerås Kulturnatt 2020 - omställt! på Facebook.länk till annan webbplats

Kalenderbild

Kontakta oss

Nicoletta Fornari

Kultursekreterare på enheten Allmänkultur

Telefon: 021-39 10 05

E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Publicerad 2020-09-14 13.00

Senast ändrad 2020-09-14 16.48