Logotyp
Visa sökformulär

Turism

 

Västerås Tourist Center

Välkommen till Västerås! På Västerås Tourist Centers webbplats, se länk nedan, hittar du mycket information om Västerås som besöksort under rubrikerna RESA, BO, ÄTA, GÖRA. Där finns tips på vad som finns att se och göra, en evenemangskalender samt möjligheten att boka ditt boende och aktiviteter online.

Så här gör du

Så här gör du

Västerås Tourist Center på webben är öppet dygnet runt. Om du vill ha personlig hjälp är du i stället välkommen att besöka Västerås Tourist Center, mitt i city nära både Västerås Centralstation och Vasaparken. Där finns aktuell information, kartor och souvenirer. 

Du kan få hjälp med att boka boende, aktiviteter och guidningar i Västerås. Västerås Tourist Center är Ticnetombud och förmedlar biljetter till de stora konserterna samt till teaterföreställningar och lokala uppföranden. Turistbyrån säljer presentkort för bland annat Hotell Hackspett och Hotell Utter Inn.

Kontakt

Kontakta oss

Västerås Tourist Center

Öppettider: Måndag-fredag kl. 10.00 - 18.00 Lördag kl. 10.00 - 14.00 

021-39 01 00

Hitta hit

Hitta hit

Västerås Tourist Center hittar du mitt i Västerås city, bara ett stenkast från Västerås Centralstation och Vasaparken.

Det här händer i Västerås

Just nu finns det inga evenemang att visa men klicka på fler händelser för att se hela kalendern.

Nytt i Västerås

  • Ansök till sommarkollo senast 18 mars

    Du som går i årskurs 1-6 kan vara med om äventyr och träffa nya kompisar på kollo i sommar. Det finns både sommarkollo med övernattning och dagkollo då du åker hem varje dag.

  • Anmäl dig till Skräpplockardagarna

    Var med och håll Västerås rent i vår! Anmäl dig senast den 2 april på Håll Sverige Rents webbplats för att vara säker på att få materialet i tid. Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?