Logotyp
Visa sökformulär

Turism

 

Västerås Turistbyrå

Välkommen till Västerås! På Turistbyråns webbplats, se länk nedan, hittar du mycket information om Västerås som besöksort under rubrikerna RESA, BO, ÄTA, GÖRA. Där finns tips på vad som finns att se och göra, en evenemangskalender samt möjligheten att boka ditt boende och aktiviteter online.

Så här gör du

Så här gör du

Turistbyrån på webben är öppen dygnet runt. Om du vill ha personlig hjälp är du i stället välkommen att besöka Västerås Turistbyrå, mitt i city nära både Västerås Centralstation och Vasaparken. Där finns aktuell information, kartor och souvenirer. 

Du kan få hjälp med att boka boende, aktiviteter och guidningar i Västerås. Västerås Turistbyrå är Ticnetombud och förmedlar biljetter till de stora konserterna samt till teaterföreställningar och lokala uppföranden. Turistbyrån säljer presentkort för bland annat Hotell Hackspett och Hotell Utter Inn.

Kontakt

Kontakta oss

Västerås Turistbyrå

Öppettider: Måndag-fredag kl. 10.00 - 18.00 Lördag kl. 10.00 - 15.00 

021-39 01 00

Hitta hit

Hitta hit

Västerås Turistbyrå hittar du mitt i Västerås city, bara ett stenkast från Västerås Centralstation och Vasaparken.

Det här händer i Västerås

  • Drop-in på alla hjärtans dag

    Vi på expectrum är glada över att våra kvällsaktiviteter är så populära och tycker om er lika mycket! Därför vill vi spendera alla hjärtans dag ihop. Tisdagen 14 februari kl. 16.30 till 17.30 öppnar vi upp dörrarna för alla som vill komma och bygga med oss under en hjärtlig timme.

Nytt i Västerås

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?