Logotyp
Visa sökformulär

Turism

 

Västerås Tourist Center

Välkommen till Västerås! På Västerås Tourist Centers webbplats, se länk nedan, hittar du mycket information om Västerås som besöksort under rubrikerna RESA, BO, ÄTA, GÖRA. Där finns tips på vad som finns att se och göra, en evenemangskalender samt möjligheten att boka ditt boende och aktiviteter online.

Så här gör du

Så här gör du

Västerås Tourist Center på webben är öppet dygnet runt. Om du vill ha personlig hjälp är du i stället välkommen att besöka Västerås Tourist Center, mitt i city nära både Västerås Centralstation och Vasaparken. Där finns aktuell information, kartor och souvenirer. 

Du kan få hjälp med att boka boende, aktiviteter och guidningar i Västerås. Västerås Tourist Center är Ticnetombud och förmedlar biljetter till de stora konserterna samt till teaterföreställningar och lokala uppföranden. Turistbyrån säljer presentkort för bland annat Hotell Hackspett och Hotell Utter Inn.

Kontakt

Kontakta oss

Västerås Tourist Center

Öppettider: Måndag-fredag kl. 10.00 - 18.00 Lördag kl. 10.00 - 14.00 

021-39 01 00

Hitta hit

Hitta hit

Västerås Tourist Center hittar du mitt i Västerås city, bara ett stenkast från Västerås Centralstation och Vasaparken.

Det här händer i Västerås

 • Estetiska programmet sätter upp Peter Pan

  Nu är det dags för vårens stora föreställning av eleverna på Estetiska programmet på Carlforsska, som i år sätter upp Peter Pan. Föreställningen kommer att spelas under vecka 8 med premiär lördagen den 18/2.

Nytt i Västerås

 • Anmäl dig till Skräpplockardagarna

  Var med och håll Västerås rent i vår! Anmäl dig senast den 2 april på Håll Sverige Rents webbplats för att vara säker på att få materialet i tid. Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial.

 • Estetiska programmet ger Peter Pan

  Nu är det dags för vårens stora föreställning av eleverna på Estetiska programmet på Carlforsska, som i år sätter upp Peter Pan. Föreställningen är en tolkning av den klassiska sagan om Peter Pan och är fylld med dans, musik, teater och scenografi och där vi får följa med på hans äventyr i Landet In...

 • Skolbussinfo direkt i telefonen

  Nu kan du som åker skolbuss, eller har barn som gör det, få information om förseningar direkt i din smarta telefon.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?