Logotyp
Visa sökformulär

Gratis sommarlovsaktiviteter för unga

Här har vi samlat bra tips på saker att göra på sommarlovet i Västerås för dig som är 6-15 år. 
Aktiviteterna är gratis och till flera av dem kan du bara dyka upp, utan att anmäla dig i förväg. 

Framsida sommarlovsaktiviteter 2017

Ha ett riktigt kul sommarlov!

I sommar finns det massor av roliga saker att göra i Västerås. Helt gratis! Konst, sport, musik, teater. Bad, djur, grillning och bus. Vissa är läger eller dag-kollon. Andra festivaler eller sommaröppna verksamheter. En del kräver anmälan i förväg och annat är det bara att dyka upp på. Ta med dig dina kompisar och ha kul tillsammans, eller hitta nya vänner. Vi hoppas att din sommar blir både rolig, spännande och annorlunda. Och alldeles, alldeles fantastisk!

Vi har samlat aktiviteterna i en broschyr som skickas hem till ett barn i varje familj, men självklart är den och aktiviteterna till för alla barn mellan 6 och 15 år. Du hittar även broschyren här nedan, och kan klicka dig vidare direkt från den till dem som arrangerar de aktiviteter som du är intresserad av. Läs igenom hela broschyren, välj och vraka!

Öppna foldern med alla gratis sommarlovsaktiviteter här.PDF

Regeringen har fördelat medel till alla kommuner för att satsa på kostnadsfria sommarlovsaktiviteter 2017, för barn i åldern 6-15 år. Västerås stads ambition är att samla alla kostnadsfria aktiviteter på ett ställe, med målet att så många barn som möjligt ska få möjlighet att delta. Läs mer om projektet här.

Kontakt

Kontakta oss

Per-Inge Hellman

Stadsledningskontoret, Västerås stad

021-39 33 33

Kontakt

Relaterade dokument

Det här händer i Västerås

Just nu finns det inga evenemang att visa men klicka på fler händelser för att se hela kalendern.

Nytt i Västerås

  • Skolbussinfo direkt i telefonen

    Nu kan du som åker skolbuss, eller har barn som gör det, få information om förseningar direkt i din smarta telefon.

  • Inbjudan till dig som vill ordna sommarlovsaktiviteter 2017

    Är du en aktör inom eller utom Västerås stad, och intresserad av att genomföra extra satsningar på sommaraktiviteter för barn och ungdomar sommaren 2017? Då är du välkommen på ett informationsmöte den 25 januari.

  • Nu söker vi dig som vill hjälpa oss göra webbplatsen ännu bättre!

    Vill du hjälpa till och göra stadens webbplats bättre för dig och alla andra västeråsare? Då kan du anmäla dig till vår testgrupp. Det är bara en intresseanmälan och du kan själv avgöra om du vill vara med på användartesterna när vi hör av oss.

Hjälpte informationen på denna sida dig?
Hjälpte informationen på denna sida dig?