Logotyp
Visa sökformulär

Föreningar

I Västerås finns det många olika föreningar som samlar människor med samma intressen eller bakgrund. I kommunens föreningsregister kan du själv leta upp just det du är intresserad av.

Ungdomar spelar fotboll på Petterberg fritidsklubb

Om verksamheten

I föreningsregistret finns många olika föreningar. De anordnar aktiviteter inom idrott, kultur, studieförbund med flera. Föreningsregistret finns i vårt system Interbook.länk till annan webbplats

Så här gör du

Hur går det till?

I systemet Interbook kan du söka efter en föreninglänk till annan webbplats. Du kan också få information om vilka föreningar som anordnar olika aktiviteter. Det går också att söka på vart föreningen håller till för att få veta vilka föreningar som finns i närheten av dig.

Det här händer i Västerås

Just nu finns det inga evenemang att visa men klicka på fler händelser för att se hela kalendern.

Nytt i Västerås

  • Nu söker vi dig som vill hjälpa oss göra webbplatsen ännu bättre!

    Vill du hjälpa till och göra stadens webbplats bättre för dig och alla andra västeråsare? Då kan du anmäla dig till vår testgrupp. Det är bara en intresseanmälan och du kan själv avgöra om du vill vara med på användartesterna när vi hör av oss.

  • Nyanlända möter Utvandrarna

    ”Båten tog in vatten och alla knuffades” - flickan jag möter är 9 år. Hon berättar om en dramatisk och otäck resa till Sverige. För ett par veckor sedan såg hon sina minnen komma till liv på teaterscenen. Teaterföreställningen Utvandrarna visades för asylsökande textad på arabiska. En föreställning ...

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?