Logotyp
Visa sökformulär

Yrkesambassadörer

För att kunna attrahera och rekrytera nya medarbetare vill vi visa vad ”jobba med det viktigaste” är i verkligheten. Vilka är bättre på det än våra medarbetare som varje dag bidrar till att driva och utveckla vår stad?

Ett antal medarbetare har därför ett specialuppdrag som yrkesambassadör för Västerås stad som arbetsgivare. Uppdraget innebär bland annat att delta vid mässor, arbetsmarknadsdagar, informationsträffar och att delta i utvecklingsaktiviteter inom arbetsgivarvarumärket.

Samspelsbild med lärare i afrikansk skola på den vänstra halvan av bilden och lärare i skola i Västerås på den högra.

Kontakta oss

Yrkesambassadörer

Ett antal medarbetare som visar på bredden av yrken inom Västerås stad. De svarar på dina frågor om hur det är att ha Västerås stad som arbetsgivare.

För att se om det finns någon ambassadör inom just ditt yrkesområde kontaktar du HR-konsult Carl-Magnus Jonsson.

Telefonnummer: 021-39 15 79

Det här händer i Västerås

Just nu finns det inga evenemang att visa här. Klicka på fler händelser för att se hela kalendern.

Nytt i Västerås

  • Klart vem som ska göra om Stora Torget

    Nu är det klart vem som ska göra om Stora Torget och Bondtorget. Det är Sweco som får uppdraget att ta fram ritningar. Den planerade byggstarten är i början av 2019.

  • Arbetet med Sjökrogen fortsätter

    Sedan fastigheten med Sjökrogen vid Västerås gästhamn brann har Västerås stad arbetat med att tomten ska åtgärdas, röjas eller återställas. Tyvärr har det kommit att ta en del tid för frågan att komma fram till slutet av processen.

Hjälpte informationen på denna sida dig?