Logotyp

Västerås stad Vård och Omsorg

Allt arbete utgår från förhållningssättet ”Alltid bästa möjliga möte”, vilket innebär att alla möten med kunder, medarbetare, beställare, anhöriga, samverkanspartners, leverantörer och andra präglas av kunskap och omtanke.

Västerås stad Vård och Omsorg är en utförarorganisation och driver verksamhet inom områdena äldreomsorg, verksamheter för personer med funktionsnedsättning och individ och familj. Som en av våra närmare 3 000 medarbetare är du med och bygger den välfärd hela Västerås litar på. Det som är speciellt med vårt arbete är att du spelar en viktig roll för enskilda individer.

För oss är det viktigt att finnas så nära dem som använder våra tjänster som möjligt. Därför är våra verksamheter utspridda i bostadsområden runt om i hela kommunen.

Gillar du att möta människor och göra skillnad?

Då kanske du kan vara en del av vårt gäng! På Lediga jobb hittar du annonser för de tjänster som just nu är tillgängliga att söka inom Västerås stad.

Helene Öhrling

Direktör Västerås stad Vård och Omsorg

Caroline Moselius

HR-chef Västerås stad Vård och Omsorg