Logotyp
Visa sökformulär

Öppettider och planeringsdagar

Öppettider

Kommunens förskolor och pedagogisk omsorg har normalt öppet vardagar kl. 6.30-18.00. För de familjer som har särskilda skäl har vi utökad verksamhet från klockan 6.00 till klockan 19.30. Efter klockan 19.30 finns det tillgång till nattverksamhet.

Förskolorna har möjlighet att stänga fyra dagar per år, och pedagogisk omsorg har möjlighet att stänga två dagar per år. Detta för planering, utvärdering och kompetensutveckling. Du som är förälder ska informeras minst två månader i förväg. Om du inte själv kan lösa behovet av omsorg under dessa dagar ska du meddela det minst två veckor i förväg. Inget avdrag på avgiften görs för planeringsdagarna.

Stövlar på tork

Under sommaren när många barn är lediga kan förskolor, fritidshem och pedagogisk omsorg (dagbarnvårdare) samarbeta. Det kan innebära att ditt barn får vara på annat ställe än det brukar. Du som förälder har möjlighet att i god tid besöka den tillfälliga placeringen.

Planeringsdagar

Följande dagar har personalen planering, utvärdering och kompetensutveckling och de kommunala förskolorna är stängda:

Om du inte själv kan lösa behovet av omsorg under dessa dagar ska du meddela det minst två veckor i förväg.

  • Torsdag 14 september 2017
  • Onsdag 29 november 2017
  • Måndag 19 februari 2018
  • Fredag 25 maj 2018

För information om öppettider och planeringsdagar hos fristående förskolor och enskild pedagogisk omsorg kontakta respektive enhet.

Kontakta oss

Kontaktcenter för förskola och skola

Kontaktcenter hjälper dig med frågor som rör förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola och ger övrig hjälp inom området.

Öppettider: 7.30-17.00.

Telefonnummer: 021-39 00 00, knappval 2

Hjälpte informationen på denna sida dig?